Ailo

Ailo er en nydelig og forsiktig gutt på ca 17 kg. Han er undervektig da han har sittet en del i bur og fått lite mat. Dette er en utrolig skjønn hund med en veldig søt personlighet. Elsker å få kos og oppmerksomhet, samt ligge i fanget. Har tidligere vært en periode i et belastet miljø og opplevd ting han kunne vært foruten. Veldig menneskekjær, men er usikker og bruker litt tid på å bli kjent. Hos oss har han vært veldig snill med veterinær. Ailo har blitt vaksinert hos oss og fjernet en klokapsel etter et klobrudd. Selv om labben har vært veldig vondt lar han fostermor få ta på potesokk uten problem.

Ailo må være eneste hund i hjemmet. Han er lite sosialisert med hund, katt eller andre dyr. Vi ser etter et hjem i landlige omgivelser da Ailo er veldig redd for høye lyder, som for eksempel motorsykler. Det er viktig at du bor slik til at Ailo slipper trange passeringer. Når det kommer til passeringer av andre hunder er han svært usikker og kan være svært utagerende. Dette er noe som må øves på. 

Selv om han har bodd med barn tidligere og dette har gått fint, vil vi ikke plassere han i en barnefamilie. Han elsker selvfølgelig å sitte i sofaen, kjøre bil og sove i sengen. 

Bilde vil kun deles med potensielle eiere.