Om omplassering

Informasjon til deg som må omplassere din hund

Det å måtte gi ifra seg sin beste venn er en veldig tung avgjørelse. Vi i "4ever Home Adopsjon og Omplassering" vektlegger spesielt at hunder skal komme til gode og varige hjem hvor de opplever trygghet. Mange raser har forskjellige behov og ulike bruksområder. Det er viktig for oss at de forskjellige rasene blir best ivaretatt ut ifra helsetilstand og behov for fysisk og mental trening. 

 Mange av hundene som kommer inn til oss blir plassert rett i private fosterhjem og andre på Dog Camp Hundehotell i Tønsberg. Hundehotellet er en super mulighet for hunder som trenger sosialisering med andre hunder eller har stort behov for å  løpe, leke og strekke på beina. Fosterhjemmene og Hundehotellet hjelper oss å kartlegge hundene slik at det skal være enklest mulig å finne det perfekte hjemmet.

Det er viktig at du som må omplassere din hund gir oss så mye informasjon om hunden som mulig. spesielt når det kommer til sykdommer, adferdsproblematikk, hva den liker og ikke liker. Da blir det lettere for oss å gjøre overgangen mest mulig skånsom. 

Ale hunder må leveres med helsesjekk, tannsjekk og vaksine. Tennene må renses eventuelt trekkes ved behov før overlevering. Dersom dette ikke er mulig for tidligere eier må dette begrunnes i skjema for omplassering slik at vi sammen kan finne en løsning. Dersom det haster kan man sende en melding på 99689404 om hva henvendelsen gjelder, så vil vi hjelpe deg så fort vi kan. (Vi er ikke alltid tilgjengelige for samtale på telefonen pga jobb,barn, kurs osv)

Vi utfører hjemmebesøk og skriver kontrakt med ny eier. Det vil da ikke være mulighet for ny eier å selge hunden videre eller avlive uten samtykke fra organisasjonen. Organisasjonen vil alltid holde kontroll på hvor hunder er i fremtiden.

Dersom du bor langt unna kan vi ofte være behjelpelig med å skaffe transport på tvers av landet, slik at hunden kan komme frem til oss.

Send inn skjema for omplassering

Gi en gave