Balto

Snill Alaskan Husky gutt på 5 År

Dette er en utrolig trivelig hund som venter på et godt og aktivt hjem. Balto er utrolig stor Husky med skikkelig lange bein og kropp som en ekte sprinter. Det bestet han vet er å løpe kjempe fort i hundegårdene og ofte er farten litt for stor til å beregne når han skal sakke ned farten for å ikke kræsje... Dette er en super hund med et veldig godt lynne. Han elsker kos og oppmerksomhet, like mye som han elsker å leke med leker. Han gjør ofte "revehopp" slik at han lander med begge frambeina oppå tennisballene sine slik at de flyr av gårde. 

Ute i de store hundegårdene kommer han alltid på innkalling eller om han plystrer. Det er selvfølgelig veldig stas å leke med andre tisper. Balto vil ofte prøve seg på noe mer enn bare lek, men hører etter om han får litt kjeft av damene.

På grunn av sterkt jaktinstinkt kan han ikke bo med katt eller andre smådyr. Kan fint være alene hjemme og er en veldig trygg og god hund. Trenger noe båndtrening, men med rette motivasjon så kommer dette til å gå fint.

Balto befinner seg i Tønsberg