Basse

Basse er en Jack Russell Terrier født 01.07.2019. Han er en hund som liker å være med på turer i skogen, ved sjøen eller på fjellet. Går overens med hannhunder han har kjent siden han var valp, men er ikke like glad for å møte hannhunder han ikke kjenner. Gjør utfall mot katter når han går i bånd, men pleier å passere andre hunder uten noe problem. Kan varsle på mennesker og biler utenfor, og bør derfor bo et sted hvor det ikke skjer alt for mye rett utenfor vinduet. Vandt til å være alene hjemme, opptil en arbeidsdag. 

Basse omplasseres ikke til et hjem med små barn. Han har vært rundt barn ved noen anledninger, men kan være litt voldsom. Om han har noen godbiter eller tyggebein av høy verdi, kan han vise noe ressursforsvar overnfor dette. Det gjør han ikke når det gjelder leker eller vanlig hundemat. 

Vi søker hovedsaklig et aktivt hjem til Basse. Han er vandt til å være med på joggeturer. Kommer stort sett på innkalling, men slippes da på åpne plasser hvor man har god oversikt eller med langline.

Ta kontakt dersom du har et godt hjem å tilby Basse.