Bella Beagle

.Bella Beagle 3 år

Bella er ei utrolig sjarmerende jente med mange morsomme sprell og påfunn. Befinner seg nå i et fosterhjem som skal få henne ned i vekt og kartlegge henne. Som Beagler flest så har Bella en utrolig god luktesans. Dette er også en pratsom rase og passer seg derfor dårlig i en leiliget eller blokk i byen. Dersom muligheten byr seg vil hun nok fort ta turen til skogs for å lose på diverse dyr. Rasen er kjent for å ha selektiv hørsel, spesielt på tur.

Passer godt i en aktiv familie uten barn, da hun viser noe ressursforsvar rundt liggeplasser som barnas senger og sofaen. Dette jobbes det nå aktivt med i fosterhjemmet som skal kartlegge henne, samt finne metoder som hun responderer godt på. 

Det er viktig for oss at hun kommer til noen som vil la henne få bruke både kroppen og hodet. Spesielt er det ønskelig at hun får brukt nesa si. Bella har gått NoseWork kurs tidligere. Hun ser ut til å slå seg fort til ro i fosterhjemmet og går godt overens med kattene. Vil gjerne sitte oppi hengekøya sammen med "menneskene sine" og være med på det som skjer. Bella er ikke noe glad i å kjøre bil. Dette er også noe som trenes på i fosterhjemmet. Kan fint være alene hjemme. Hun finner fort handleposene dine og det er med stor iver hun gjerne vil ta en titt for å se hva som er oppi. 

Mere informasjon vil komme når vi lærer henne å kjenne bedre.