Bjarki

Bjarki er en utrolig vakker Islansk Fårehund på 9 år som søker et trygt og rolig hjem. Han kommer med fly fra Finnmark Torsdag 11.02.2021 og skal rett i fosterhjem hos en av våre friville for kartlegging.

Denne fine gutten er vandt til lange turer på fjell og vidder. Han syntes det er stas å få være med i kano, kjøre firhjuling og snøscooter. Bjarki har hatt tre hjem tidligere. Vi ønsker at han skal få sitt aller siste hjem hos en eller to personer i rolige omgivelser.

Grunnen til siste flytting er at Bjarki bor rett ved en militærleir. Pga mye skyting, militærøvelser og tunge kjøretøy blir han veldig urolig og bjeffer mye, da han stadig er på vakt. Han er veldig glad i andre tisper men ikke fult så glad i andre hannhunder. Dersom han går i tettbygde strøk og møter andre hunder så vil han bjeffe mye. 

Bjarki er noen kg overvektig og må gå ned i vekt. Han er frisk og rask for alderen og krever en del mosjon. Gjeteren i han gjør at han trives best i et hjem med få personer slik at han slipper å følge med på alt som skjer. Han er ikke noe glad i barn og skal derfor få slippe å omgås unger.

Vi leter etter noen som har en god dose tålmodighet, erfaring og liker å trene litt lydighet. Det er viktig at du bor landlig til hvor det ikke er så mye å forholde seg til. Bjarki har ingen problemer med å være alene hjemme. Har chip og veterinærforsikring.

Ta kontakt via skjemaet her dersom du kan gi denne fine gutten et godt hjem :)