Brillebjørn- RESERVERT

Brillebjørn er en utrolig sjarmerende og smart Mittelspitz gutt på 5 år. Han er kastrert, chippet og fulgt opp med vaksiner og tannstell. Går greit overens med katt og tisper. Har altid vært eneste hunden i hjemmet.

Dette er en veldig smart hund som er lærevillig og godbitmotivert. Han kan bjeffe en del og egner seg derfor ikke i et tettbebygget strøk. Vi ser etter et aktivt hjem som vil gå på kurs med han, eller bruke han til en aktivitet. Brillebjørn har trukker noen sesonger på ski, noe han likte godt. Kan en del triks som å spille dø, nyse, sitt og bli. Elsker godbit søk. Han kan "Vent" og "søk". Han liker godt å kjøre bil. Løper til bilen og vil gjerne være med. 

Det er viktig at den som skal overta har tid og vilje til å jobbe med passeringer av andre hunder. Dette må trenes på jevnlig og over en lang periode. Hos oss har han øvet litt på dette og har passert flere hunder uten å bjeffe med fristende godbit som motivasjon. Brillebjørn har det med å knytte seg veldig sterkt til en person. da er det ikke altid han vil at noen andre skal ta han med ut på tur, annet enn hans favoritt person. dersom du går ifra maten din på bordet, så skal du vite at den ikke ligger trygt. Brillebjørn er en sulten liten kar som gjerne forsyner seg dersom muligheten byr seg.

Omplasseres ikke til familier med små barn. Vi ser etter veletablerte og omsorgsfulle mennesker med kunnskap om hundetrening. 

Send inn vårt skjema dersom du kan tilby Brillebjørn et godt og innholdsrikt liv.