Buddy

Belgisk Malinois gutt på 1 år søker erfaren eier. Snill og kosete gutt som trives i fanget. Elsker å være med på bilturer, oppfører seg eksemplarisk på kursplassen, elsker skiturer og lange skogturer. Noe interesse for rådyr, men kommer på innkalling selv om han ser rådyra. 

Veldig sensitiv og mild type som ikke må behandles på en hard måte. Buddy trenger en stødig person som som er snill og trygg i situasjoner han selv er usikker. Om han ser noe som han syntes er skummelt slakker han båndet og stiller seg ved siden av fører for å få litt klapp og kos. Kan bli veldig stresset i nye situasjoner og få litt overtenning om noe kommer brått på, men når alt kommer til alt er han ganske pysete og trenger en stabil person.

Buddy kan være alene hjemme og liker godt faste rutiner. Han våkner klokken 6 hver morgen for å gå tur, så om du tilfeldigvis har glemt å stille vekkerklokken din så trenger du ikke å fortvile.... Buddy vekker deg til fast tid! 

Han er godbitmotivert og veldig stolt når han får skryt. Høyt energinivå, liker å være midtpunkt og har et generelt godt hundespråk. Kan si ifra med unghunder som blir for mye, men er en tålmodig og flott kar. Vært noe på dagpass på hundehotell som han trives godt med.

Send inn vårt skjema for adopsjon dersom du tenker Buddy kan være hunden for deg.