Fozzy

Fozzy er en sensitiv og snill sjel som bruker tid på å bli kjent. Har har tidligere blitt brukt som sledehund i turistnæringen, men ble tatt ut av spannet av ukjente årsaker. Som trekkhund bodde han ute hele sitt liv med mange andre hunder. Han har et godt hundespråk og går godt overens med våre tispene vi har på gården. Han tok flyttingen til hundehotellet på strak labb og spiste og sov godt allerede fra første dagen. 

De siste fire månedene har Fozzy bodd innendørs med flere katter. Dette har gått veldig fint og han lar gjerne kattene ligge ved siden av han i sofaen. Har pleid å være hjemme en arbeidsdag, men har tisset inne dersom han har vært alene lengre enn 4 timer. Dette er noe som må øves på og det er veldig fint om han kan komme til noen som kan være hjemme med han i starten. Kjøre bil er noe han liker. Dette er noe vi også øver på flere ganger i uka på gården hos oss..

Dersom man trenger han oppi et hjørne eller gjør brå bevegelser blir Fozzy veldig redd og kan tisse på seg. Det er viktig at den som skal overta vil gi han tid slik at han kan lære å mestre ting på egenhånd. Om man følger etter han for å forsøke å fange han så vil han trekke seg lengre unna. Dersom man setter seg ned og gir han tid vil han etterhvert komme bort frivillig for å ta på båndet, og gjerne snuse deg litt i ansiketet. :)

Fozzy har bodd veldig isolert. Han kan syntes det er skummelt med mye trafikk og nye omgivelser. Han trenger miljøtreing i riktig mengde, slik at det ikke blir for mange inntrykk av gangen. Vi ser at han har veldig godt av å være med sosiale og trygge hunder da han følger etter dem og er roligere i vårt nærvær sammen med en trygg hund. 

Vi ser etter et hjem i rolige og landlige omgivelser som forstår hundespråk. Du må være tålmodig, snill og være et menneske som ser løsninger og ikke hindringer. Fozzy er en flott hund som kommer til å blomstre i riktig hjem. <3 Vi ønsker at han skal få bo med en annen hund.