Hannvalpene

Shadow

Middels stor hannhund

Kaiz og Shadow

Aktive hjem søkes

Vi har fortsatt en ledig hannvalpe igjen for adopsjon. Valpen befinner seg i et fosterhjem i Tønsberg hvor han får masse kos og trygghet. Han har god matlyst og er en aktive og glad hund. Det settes som krav om at den som skal adoptere en av disse valpene må fullføre valpekurs, grunnkurs og hverdagslydighetskurs. Vi har også et stort ønske om at de skal brukes til en hundesport som for eksempel spor, smeller, rally lydighet eller lignende.

Shadow er en middels stor hannhund som er sosial og glad. Han kommer stadig bort for å få kos og liker seg godt i fanget. Av hele kullet så er Shadow en hund med medium energi nivå, ikke den tøffeste men heller ikke skeptisk eller redd. Tillitsfull og blir fort komfortabel.

Født 11 April 2021. De er til sammen 8 stykker og det er stor variasjon på valpene i kullet. De er forventet å bli et sted mellom 30-40 kg som voksne og egner seg for folk som har erfaring med hundehold fra tidligere. Vi ser hovedsaklig etter hjem som kan tilby kurs, mentaltrening og fysisk aktivitet med hunden sin. Moren til valpene er en Alaskan Husky tispe med et godt lynne. Far til valpene er en blanding mellom Dobermann og Dogo Canario. Far til valpene er størrelsemessig mest lik en Dobermann, bare litt tettere bygget. Vi har selv hilst på foreldrene til valpekullet som hilser pent på oss og gjerne vil ha kos. 


Valpene er leveringsklare ved 8 ukers alder. De leveres med Vaksine, microchip, markekur og helsesjekk. De er vandt med å spise Royal Canine Mother and Babydog.

Ta kontakt med oss