Knut

Knut er en Spansk Vannhund som nylig har fylt 6 år. Han er fulgt opp med helsesjekker, vaksiner, tannpleie og er kastrert. 

Det er et ønske at Knut får flytte til noen som bor landlig til og med stille og rolige omgivelser slik at han slipper trange passeringer. Helst hos noen som bor i en enebolig. Knut har gått kurs men har fortsatt et stykke igjen å gå. Dette er ikke en førstegangs hund. Det er viktig at du er ferdig med å ha barn da han ikke skal bo i en barnefamilie. Knut han vise noe ressursforsvar rundt mat. Han er reservert ovenfor fremmede og varsler om det kommer noen på døra. 

Knut er en hund med rolig energi, men om han blir redd og usikker så kan han bjeffe en del. Dette er en hund som har hatt det veldig godt i sitt tidligere hjem. Han er mild og må håndteres med tålmodighet og forståelse. Du må ha noe kunnskap om håndtering av utrygg/forsiktig hund og ta hensyn til dette. Knut har vært eneste hunden i hjemmet. Er ikke spesielt glad i andre hannhunder men syntes det er stas med rolige og veloppdragne tisper.  Passer for noen som vil ha en krøllete bestevenn som ikke røyter. Det er en stor fordel å være glad i pelsstell. Dette er en god gutt som elsker lange turer og bading. Trenger mye kos og kjærlighet. Knut har hatt det veldig fint i sitt tidligere hjem. Han har ingen traumer og har aldri bitt. 

Ta kontakt dersom du kan gi Knut et godt hjem