Koda

Koda er en Samojed gutt søker hjem uten andre hannhunder eller barn. 4 år gammel. AD-00 HD-AA fulgt opp med veterinær og vaksiner. Registrert i NKK. Vandt til å stå i hundegård på dagtid.

Søker voksne og veletablerte eiere som kan ta han med i skog og mark. Du må være ferdig med å ha barn, da Koda føler seg veldig usikker rundt dem. Koda er ikke kattevennlig..... Liker å være med rundt men kan også fint være alene hjemme. Han har tidligere gått i 3-spann og trives godt ute, men trives også godt inne på sofaen. Vil helst være med rundt, men klarer fint å være alene hjemme på dagen. Da helst i hundegård. Kan være vokal når han møter mennesker. Dette er fordi han er ekstremt glad

Kommer ikke overens med alle hannhunder samt glefset mot de yngre barna. Han blir fort stresset dersom mye skjer rundt han. Han. har vært omplassert i 1 år , der alt gått bra, men de kunne ikke lenger ha han så han ble sendt  hjem igjen. Bor i dag i et fosterhjem med en annen snill hannhund, noe som har fungert fint så langt.

Koda er chippet.

Holder til i Vennesla

Send inn vårt kontaktskjema