Lilly

Lilly er en Rottweiler/ Border Collie blanding på 3 år. Hun er ikke den tøffeste jenta i gaten, men søker kontakt og støtte fra fører hvis det er noe hun oppfatter som ubehagelig. Hun er snill som dagen er lang og har levd i familie med tenåringer og katt. Lilly har blitt godt tatt være på og er høyt elsket, men trenger mer enn hva familien har mulighet til å gi. Hun er veldig glad i både ball og frisbee og bruker gjerne nesen - noe vi ønsker ny eier skal fortsette med. Hun er vant til å være hjemme en arbeidsdag - men vil varsle hvis det kommer noen eller det skjer noe utenfor. Å klippe klør, dusje å stelles er uproblematisk. Hun takler fint å åke bil, men hun blir kvalm på lengre turer hvis hun sitter i bur. Hun foretrekker bil-sele, da er livet mye bedre.
En utfordring Lilly har er passering av andre hunder. Noen ganger reagerer hun negativt på enkelte mennesker eller hunder og noen ganger er hun glad og veldig ivrig etter å få komme frem å hilse - uansett er det noe som må fortsettes å jobbes med - da mor i hus har kommet en god bit på vei. Hun kan også ha noe resursforsvar av mat - ovenfor andre hunder.
Lilly trives best i en roligere miljø. Når det er mye støy, armer og bein og diskusjoner eller høy stemning, blir hun litt ukomfortabel. Hun har det derfor best om hun kan få bo hos rolige, erfarne, voksne mennesker som er ferdig med å ha barn.

Alt alt er Lily en herlig og kosete jente - som søker et hjem der hun kan vokse og få lov å utfolde seg med støtte fra en erfaren hundeperson.

Hvis du er riktig person for Lilly, send inn skjema : www.4everhome.no/kontakt