Lucifer

Lucifer er en 1 år gammel hannhund som er kjemisk kasterert. Han er blanding av Rottweiler, Dogo Canario, Amerikansk Bulldog og Engelsk Staff. Da Lucifer kom til ¤ever Home gikk han fast på Kortison men er nå trappet av dette og får heller Cytopoint Injeksjon hver 4 uke, mot allergi. Hittil har han respondert fint på den nye medisinen og spiser i tillegg allergifor Hills Z/D Foodsensitive kjøpt hos veterinær. 

Dette er en veldig kosete og fin gutt som har hatt et godt liv tidligere. Han hilser pent på mennesker han møter ute og fremstår som trygg i de fleste situasjoner, med unntak av hos veterinær. Lucifer hater veterinærbesøk og må bruke munnkurv da han kan bli ganske krakilsk og helst ikke vil håndteres. Siste møtet hos veterinæren prøvde vi å gjøre så skånsomt som mulig og det hele endte med en hund som fikk masse skryt og var stolt av seg selv. Det kan være en god ide om ny eier øver på å dra til veterinæren for å veie og spise godbiter slik at han kanskje forbinder det med noe hyggelig.

Lucifer er en rampete og smart gutt. Han er VELDIG godbitmotivert og vil heller spise mat enn å gå ut. Når man først har klart å få han med ut så syntes han det er veldig stas å få være med på lange turer. Han går ganske pent i bånd og bryr seg ikke så  veldig mye om andre hunder. Har bodd med andre hunder tidligere men han liker ikke veldig stressa eller masete hunder. Har bodd med katt i fosterhjemmet og prøvd å ta tak rundt katten for å undersøke litt. Han vil gjerne løpe etter den men hører om man er litt streng og sier nei. 

Da han er en stor og uforsiktig bølle så bør ikke Lucifer bo med barn. Han vil gjerne rive barna overende og lekesloss med dem, noe som kan oppleves litt voldsomt...... Det merkes godt at Lucifer har egne meninger. Han vil gjerne prøve å skremme deg om han må gjøre noe han ikke vil. I dette tilfellet er det viktig at han kommer til noen som ikke blir redd han og kan stå i det. 

Dersom han merker at noen blir redd han så vil han vokse på det og forstå at dette fungerer slik at han kan bruke dette til å bestemme selv hva han vil og ikke vil. På grunn av størrelsen og utseende så er det lett å glemme at Lucifer bare er en forvokst valp som trenger en trygg og rettferdig leder. Det er viktig at han kommer til noen som er rolig og avbalansert, slik at han selv også klarer å holde seg rolig. 

Når det kommer til å være alene hjemme så kan Lucifer være ganske kreativ. Han har ikke separasjonsangst, men syntes det er festlig å ødelegge sengen sin eller sofaputer. Det kan være greit at han kommer til noen som kan trene på dette, kanskje ved hjelp av kamera.

Lucifer er i Tønsberg.