Meech

kongepuddel på 2 år

Meech er en utrolig sjarmerende og lydig gutt som nylig har fylt 2 år. Han er ikke registrert i NKK da hans mor heller ikke er det. Dette er en veldig smart hund som kommer på innkalling, går sikk sakk mellom beina, går på plass osv. Meech går overens med alle hunder, kan fint være alene hjemme og er kjemisk kastrert for 1 år.

Ute på tur er han veldig trygg og god og har ingen problem med passeringer av andre hunder. Kan fint bo med katt. Fulgt opp med veterinær.

Meech er egentlig en veldig enkel og snill hund, men er veldig usikker. Denne usikkerheten var veldig stor da han kom til fosterhjemmet vårt. Han kunne gå rundt å knurre hele tiden og var veldig skvetten. Meech er ikke en aggressiv hund, men han er veldig usikker. Det å knurre er hans måte å fortelle oss på at han vil være i fred. Dette er noe vi selvfølgelig har respekterte og Meech har fått være så mye i fred som han har ønsket, og enda litt til. Nå er knurringen nesten helt borte og Meech er en helt ny hund. Han trenger noen som respekterer grensene hans og som er kjærlig og god. Dette er en veldig "skjør" hund og han må behandles med kjærlighet og tolmodighet. Han må få lov å komme når han selv ønsker.

Meech skal ikke bo med barn pga usikkerheten hans. Han kan bite leler glefse dersom han føler seg truet. For den/de som vil investere tid og bygge tillitt til denne hunden så får de en fantastisk venn i nettopp denne gutten. 

Hunden er i Sandefjord