Milo

Milo er en nydelig blanding av Engelsk Staff og Amerikansk Bulldog. Han fyller snart 3 år og søker et godt og trygt hjem i rolige omgivelser. Dette er en utrolig god gutt som knytter seg veldig fort til menneskene rundt han. Liker veldig godt å krabbe opp på fanget for å få kos og trygghet.

På grunn av noen tidligere traumer kommer vi ikke til å sette Milo i et hjem med barn. Han har aldri vist aggressjon mot mennesker tidligere men er en litt forsiktig type som ser an situasjonen. Det var en svært undervektig hund som kom til oss, men har nå lagt på seg og ser sunn og fin ut.

Milo går ikke overens med andre hunder. Han må være eneste hunden i hjemmet. Kan fint være alene hjemme en arbeidsdag. Kan syntes at høye lyder kan være skummelt og passer helst til å bo på et stille og landlig sted. Dette er ikke en førstegangshund. Selv om Milo ikke er så stor av størrelse så kan han være sterk og krever noen som er godt hundevandt og har erfaring med sterke/krvende hunderaser.

Går stort sett pent i bånd men kan reagere på enkelte hunder. En herlig gutt som fortener det beste. Han er vakker både utenpå og inni. <3 Milo fortjener et langt og godt liv fylt med kjærlighet og omsorg. Ta kontakt dersom du kan tilby et godt hjem.