Molly

Molly er ei fantastisk Grand Danois jente på 3 år som søker et evig hjem. Hun har vært adoptert gjennom oss tidligere men ble levert tilbake pga samlivsbrudd. Denne skjønne jenta har utrolig mye kjærlighet å gi. Hun elsker mennesker og trenger mye kos. Har ingen problemer med å være alene hjemme, og ligger da å snorker i sofaen. Tidligere har Molly vært operert for magedreining og magesekken er nå sydd fast i bukveggene slik at ikke magen skal dreie seg igjen. Hun er en stor og tungt hund som er veldig medgjørlig. Snill og klippe negler, rense ører og flink hos veterinæren. Aktivitetsnivået er relativt lavt pga tyngden hennes som ligger på ca 65 kg. Spesielt om sommeren når det er varmt ute så kan lange turer bli krevende. 

Vi ser etter noen som har toleranse for en del sikkel og hvor Molly kan bli et fullverdig medlem av familien. Det er viktig at du har god økonomi fordi denne jenta spiser ganske mye mat. Hun fores i dag på både vom og tørrfor. Om hun bare får tørrfor spiser hun ikke mye og vil fort gå ned i vekt, derfor er det viktig at hun får i seg nok våtfor i tilegg.

Molly trekker lite i båndet. Hun elsker å være ute , derfor er det  å forestrekke et hjem med stor uteplass eller hage slik at hun kan utfolde seg litt. Hun bjeffer sjelden og har ikke noe jaktinstinkt. Trenger å øve litt på passeringer av andre hunder, men er veldig godbitmotivert.

Ta kontakt dersom du har et evig hjem å tilby.