Nala

Nala søker godt og aktivt hjem

Nydelig blanding av Labrador (50 %) Samojed (25%) og Border Collie (25%) søker nytt og evig hjem. Nala er 4 år gammel og går dessverre ikke overens med familiens baby som nå har begynt å bevege seg en del rundt. Hun har glefset etter babyen og dette er grunnen for omplassering. 

Nala ble født på en minkfarm og i kullet hennes var på hele 12 valper. Hun har bodd i samme familie fra hun var valp, og har vært godt ivaretatt. Hun går pent i bånd, men dersom det er mange på tur sammen vil hun helst ligge først. Nala går overens med de aller fleste hunder. Hun er forsiktig i førsten, før hun gjerne vil leke. Viser ressursforsvar ovenfor andre hunder når det kommer til mat, pinner og leker. Kan fint være alene hjemme og er stueren, Det finnes kun en hund som Nala ikke går overens med. Det er en veldig dominant tispe.

Det er viktig at Nala får tisset seg tom litt sent på kvelden før hun legger seg. Hun kan tisse inne om natten om hun ikke har fått tømt seg ordentlig. Hun kan sitt, ligg, bli, high five og generelt vanlig hverdagslydighet. Liker å sove i sengen på natten sammen med eierne sine. 

Nala er en veldig sensitiv hund. Hun trøster eier dersom hun gråter og går å henter samboer for å varsle om at noen trenger trøst. Snill og børste og spesielt hvis det vanker en godbit. Litt skreptisk til kloklipp. Hun er veldig glad i mat og en smart og lettlært hund. Her gjelder det å låse dørene for Nala vet veldig godt hvordan hun skal åpne dem. 

Dersom det skulle komme en katt ute så vil Nala jage den om muligheten byr seg. Hun har ikke bodd med katt eller andre hunder tidligere. Kan bli litt usikker å bjeffe på besøkende.