Nala

Nala er verdens skjønneste jente. Født 21.05.2019 og er en blanding av Irsk Setter og Østsibirsk Laika. Hun har uendelig mye energi og er ekstremt glad. Kan ta tid å roe henne ned fordi hun er veldig ivrig når hun skal hilse. Hun ble fort vandt til rutinene på hundehotellet og løper frivillig inn på rommet sitt etter lufting. Hun er veldig glad i mat. har ingen form for separasjonsangst, men kan finne på diverse rampestreker om hun er i rette humøret. Nala liker godt å sove i fotenden på natta. Hun ville vært veldig glad om hun fikk komme til noen som lot henne få være i sofaen og i sengen. Dette er selvfølgelig ikke et krav.

Hos oss trener hun NoseWork regelmessig og er veldig flink. Hun sitter som et tent lys og venter på sin tur. Gjør markeringer både ute og inne. Dette er noe hun syntes er veldig morsomt og det gjør at hun blir sliten i hodet og sover godt etterpå. En ting er helt sikkert.... Ingen jordrotter eller mus kommer til å leve trygt i området rundt der Nala kommer til å flytte. Hun er kjapp på å plukke opp lukta og begynne å grave.

Nala har godt selvskap i noen av våre andre hunder. Hun er energisk og vil gjerne løpe og leke. Da hun kan være veldig voldsom bør hun ikke leke med de aller minste hundene. Nala er ikke spesielt glad i andre tisper, men hannhunder fungerer fint. Vi tenker at hun bør være eneste hunden i hjemmet da hun trenger en del oppfølging. 

Tidligere har Nala bodd i et hjem med tenåringer. Vi kommer ikke til å plassere henne i et hjem med små barn da hun er voldsom og veldig sensitiv. Nala må komme til noen som er rolig og som kan hund. Det er viktig at man klarer å lese kroppspråket hennes og skjønne når hun føler seg ukomfortabel. Da hun kom til oss hadde hun et stort sår rundt halsen etter halsbåndet. Hun liker ikke å bli holdt fast i halsbåndet og vil da få panikk og kjempe for å komme seg løs. Nala trenger mye forståelse og det er viktig at du som ny eier kan gi henne trygghet slik at hun kan vite at hun kan stole på deg.

Vi ser etter et hjem som allerede er aktivt, og som ønsker å gi denne gode jenta morsomme oppgaver og et innholdsrikt liv. Da Nala kan ha litt mye energi og bli litt fort stresset ser vi først og fremst etter et hjem med rolig energi. Med tanke på blandingen hun er så er det ingen garanti at hun er snill med høner, katt, kaniner, marsvin osv. Det er heller ingen garanti at hun kan gå løs ute uten å jage andre dyr i skogen. 

Nala må bo i en enebolig hvor hun ikke hører naboene gjennom veggene. Dette er noe hun reagerer mye på og vil bjeffe en del. 

Nala er i Tønsberg og kan treffes etter avtale