Nala

Nala er verdens skjønneste jente. Født 21.05.2019 og er en vellykket blanding av Irsk Setter og Østsibirsk Laika. Hun har et veldig godt lynne og er ekstremt glad. Kan ta litt tid å roe henne ned fordi hun er veldig ivrig når hun skal hilse. Det har gått over all forventning å flytte inn på hundehotellet. Hun roer seg fort på rommet sitt og løper frivillig inn etter lufting.

Nala har godt selvskap i en av våre andre hunder. Hun er energisk og vil helst leke. dersom hun ikke får noe respons kan hun dra den andre hunden litt i halen for å erte han i gang. Hun kan være litt voldsom i lek og passer kaskje best til å leke med hunder som ikke er alt for små. 

Tidligere har Nala bodd i et hjem med tenåringer. Vi vet ikke hvordan hun er med små barn, men har en tanke om at hun kanskje kan være litt voldsom. Hun kan fint være alene hjemme. Nala har ingen kjente adferdsutfordringer. Dersom muligheten byr seg så vil Nala gjerne jage katter hun møter ute. 

Vi ser etter et hjem som allerede er aktivt, og som ønsker å gi denne gode jenta morsomme oppgaver og et innholdsrikt liv. Da Nala kan ha litt mye energi og bli litt fort stresset ser vi først og fremst etter et hjem med rolig energi og ikke alt for mye armer og bein. Med tanke på blandingen hun er så er det ingen garanti at hun er snill med høner, kaniner, marsvin osv. Det er heller ingen garanti at hun kan gå løs ute uten å jage andre dyr i skogen. 

De som vil bruke henne til en eller annen form for hundesport, aport trening, sportrening eller lignende vil bli prioritert. 

Nala er i Tønsberg og kan treffes etter avtale