Nita og Theo

Nita og Theo er et eldre Chihuahua-par som søker et hjem der de sammen kan nyte pensjonisttilværelsen livet ut.

Nita er en 12 år gammel tispe som er oppvokst i en barnefamilie. Hun er en glad og sosial dame som liker mennesker. Hun kan være dominant ovenfor andre hunder. Hun har nylig gjennomgått omfattende tannbehandling og klipping av ekstremt lange klør hos veterinæren. Hun er i behov av videre vetrinærbehandling og utredning av en kul på magen, samt en siste tannbehandling. Utover dette fremstår hun frisk og i god form.

Theo er en 10 år gammel hannhund som de fire siste årene har bodd sammen med Nita i en barnefamilie. Han legger seg gjerne på fanget til barna i familen for å få kos, men liker ikke å bli løftet opp av disse. Theo er en sosial og omgjengelig herremann. Han har tidligere skadet snuten sin i eikene på en sykkel og kan derfor være litt engstelig for snuten sin. Dette er ikke noe problem med de han er trygg på. Theo er ikke kastrert og kan markere innendørs.

Han skal snart til veterinæren for tannbehandling og utredning av en hevelse ved endetarmsåpningen. Han fremstår ellers frisk og rask.

Nita og Theo er ikke husrene. Nita har tidligere vært husren, og vil trolig lett bli det igjen med trening. Når Theo flyttet inn tok hun etter han når han gjorde fra seg inne. De gjør som oftest fra seg på tisselaken dersom de har tilgang på dette. 

I et hjem hvor det er noen hjemme mesteparten av tiden og kan lufte de hyppig, vil det trolig være mulig å lære de å bli husrene. 


Hvis du ønsker å adoptere Nita og Theo, ta kontakt via vårt kontaktskjema.