Odin

Odin er en Alaskan Husky på 9 år som har bodd med sin kullbror Ymer hele livet. Da eier hadde en ulykke med hundene for 8 år siden så har ikke hundene blitt brukt. For å få litt avveksling fra hundegården har Odin og Ymer fått være med på noen bilturer innimellom.

Vi skulle så gjerne funnet et hjem til brødrene sammen, men vet at vi kanskje må skille dem da det er vanskelig nok å finne hjem til bare en av dem.... Odin har aldri bodd inne før og er ikke sosialisert med andre mennesker. Til tross for dette er han allikevel nysgjerrig og glad bare han får hilse. En kjærlig og positiv hund som nok må trenes opp litt med tanke på å bygge muskelmasse og kondisjon.

Odin har kommet en lang vei siden han kom til oss. Han har blitt veldig god venn med en liten kastrert hannhund som ofte er på besøk på hundehotellet. Odin er ganske sær i matveien og liker å skjemmes bort litt. Spesielt glad i kjøttdeig eller få litt annet kjøtt blandet i skåla si. Dette er en veldig nysgjerrig og våken gutt som liker å få være med på det som skjer. Odin trenger å ta det rolig i starten frem til han blir ordentlig kjent og får tillitt. Da han kom til oss ble han syk ganske kort tid etter og fikk påvist "Uveodermatologisk syndrom" som gjør at han mister pigmenter rundt snute, øyne og under labbene dersom det ikke blir behandlet. Sykdommen ble behandlet med en mild type kortison. Odin har fått tilbake både pels og farge rundt øyet og merker ingenting til sykdommen sin lengre. 

Vi håper virkelig noen vil åpne hjemmet sitt for denne skjønne gutten. han har en fantastisk personlighet og mye kjærlighet å gi. 

Dersom du kjenner noen som kan gi Odin en trivelig og innholdsrik pensjonist tilværelse så ta kontakt med oss. Odin vil bli vaksinert, få tannsjekk og helsesjekk før ny eier overtar.