Ollie

Ollie er en utrolig skjønn gutt på snart to år. Han er en blanding av Dansk Svens Gårdshund, Engelsk Staff og Rottweiler som veier 21,7 kg. Tidligere har han bodd i et hjem med mange barn og en stor hannhund. Da han kan blir veldig stresset rundt barn med for mye energi er det en fordel med litt rolige barn som har klare grenser for hvordan man skal oppføre seg mot en hund. Ollie bor i dag i et fosterhjem med to små barn og en kasterert hannhund, noe som går veldig fint. Han vet godt at det er en fordel å være god venn med ungene da de er enke å stjele maten ifra. Da spiser han alt i fra pølser til bananskall.. :P 

Ollie virker grei i møte med andre hunder. Han er rolig og har hilst pent på både tisper og hannhunder uten å bjeffe eller gjøre for mye ut av seg. Dette er absolutt ikke en tøff hund og han bør ikke bo med en annen hund som er for dominant da han selv er veldig forsiktig og underdanig( til rasen å være). Dersom en annen hund kjefter på han så snur han seg bare bort. I lek kan han derimot være mer voldsom og dersom han skal bo med en annen hund bør den ha litt størrelse og tåle en god lek. Når man skal lage mat så følger Ollie gledelig med i håp om å få en matbit. Han viser ingen ressursforsvar og det er forsøkt å klappe hele han og putte hånden i matskålen uten at han reagerer.

Da Ollie kom til oss hadde han veldig vondt i venstre bakbein. Han reise til veterinæren dagen etter og har tatt røntgen av begge knærne og rygg, uten å finne noe galt. Det er også strukket og bøyd på begge bakbein, men han viser ikke tegn til smerter i hoftene. Ollie skal gå på smertestillende tabletter i en uke. Det er mulig han bare han slått seg eller fått en strekk.


Dette er en utrolig fin hund for noen som liker å være aktiv og ønsker en stødig og fin kammerat å ta med på lange turer i skog og mark. Når det kommer til å høre etter så kan Ollie ha litt selektiv hørsel og må trene litt på kontakt. Han kvikner virkelig til når han ser barn som spiller fotball, og dersom han hadde kommet seg løs ville nok en fotball hatt kort levetid. Bilkjøring er ikke noe Ollie liker særlig godt. Snill å klippe negler og snill hos veterinær. Det beste han vet er å få ligge helt inntil eller halvveis oppå fanget i sofaen. Dette er en hund som krever mye kos og oppmerksomhet. Han følger med på alt man gjør og vil gjære være inkludert.

Kan treffes etter avtale i Oslo.

Send inn vårt skjema på Kontakt siden vår,