Rex

Rex er en ung Alaska Husky på 9 måneder. Han omplasseres grunnet allergi hos babyen i familien. Rex har stått i line ute om dagen og har bodd med 4 barn, og det opplyses om at han også fungerer med katt 😊 Han er leken og litt rampete fortsatt, men det hører jo med alderen. Han er en ganske mild type som nærmer seg barn og mindre hunder ganske mykt og forsiktig - til tross for at han noen ganger kan være "tøff på avstand" er han ikke den tøffe typen i hundemøter. Rex bjeffer/varsler ikke noe særlig. Han har ikke noe problemer med kloklipp og håndtering - men liker ikke å kjøre bil. Da sikler og peser han. Det funker bedre hvis man godsnakker litt med han og hjelper han til å roe seg ned.
Rex skal komme til noen der han får bo med og være en del av familien. Eier fikk han fra en "oppdretter" der ting VIRKELIG ikke har vært på stell, og Politi og Mattilsynet er på saken (se mer info i kommentarfelt) og til tross for at han var heldig og som valp kom seg ut derifra og inn i et hjem var han dessverre uheldig mtp på allergien i dette hjemmet. Hans nye hjem skal bli det siste - dette skal være for alltid.
Ytterligere oppdateringer kommer, men hvis du trur du er riktig person for Rex send gjerne inn vårt kontaktskjema: www.4everhome.no/kontakt/