RS Sunniva- RESERVERT

Sunniva er ei fantastisk skjønn jente med et mildt uttrykk i ansikt og øyne. Hun er veldig kosete og har tidligere bodd i barnefamile. Sunniva kom til oss fordi familien hadde valgt feil rase og ikke klarte å gi henne den mentale og fysiske trenigen hun trengte. Hun ble stående mye alene i hundegård og trivdes ikke med dette. Sunniva har bodd med katt men kan være litt i ivrigste laget og vil gjerne jage pus. Kan gjøre utfall mot biler og er sterk i bånd.

Vi leter etter aktive mennesker som kan ta henne med på lange turer i skog og mark samt gi henne aktiviteter som gjør henne sliten i hodet. Det hadde vært et høyt ønske om hun kom til noen som kunne bruke henne til jakt, som søkshund, nosework eller lignende da dette er aktiviteter Sunniva trenger å ha i livet sitt for å trives best mulig. 

På gården hos oss har Sunniva allerede fått to nye hundevenner. Hun er høflig og mild i språket og leker pent og forsiktig. Virker trygg og komfortabel rundt mennesker. Blir veldig bilsyk så kan være en fordel å starte med korte turer. 

Ta kontakt via vårt kontaktskjema dersom du ønsker mere informasjon om denne skjønnheten.