Spot

 SØKER HJEM MED ERFARING 

Spot er en nydelig gutt på 2 år 10 mnd som er kastrert. Vandt med katter og bodd i et hjem med barn. En fantastisk fin fyr med mye energi og et sjarmerende vesen. Han er en Dorset Old Tyme Bulldog. (Dette er ikke en godkjent rase i NKK). Han har vært svært underernært og ble plikket opp av politiet da han vandret gatelangs. På dette tidspunktet veide han kun 20 kg. 

Spot bor i et fosterhjem med en annen tipse og en katt. Han er snill med de andre dyra og veldig glad i fostermamma. Begge hundene sover sammen i fostermor sin seng på natten. Spot snorker veldig høyt, men er så søt at man ikke har hjerte til å legge han i sofaen. :) Han elsker å gi store kyss som resulterer i at man kan bli litt seig og slimete. 

 I tidligere hjem har han vist ressursforsvar ovenfor katten om det har vært mat involvert, noe som har gjort at de må spise separat. Dette kan kanskje skyldes at han har gått sulten over en lang periode. Det er sannsynlig at dette ressursforsvaret også vil gjelde rundt andre hunder, og muligens også rundt leker, pinner osv. I fosterhjemmet er det ingen leker tilgjengelig og hundene spiser i hvert sitt rom.

Han bærer preg av røff behandling og det er ekstremt viktig at du som skal overta, vet hvordan du håndtere usikkerheten hans. På grunn av denne usikkerheten har vi bestemt at han ikke skal bo sammen med barn. Kan varsle på lyder han hører utenfra. Er veldig «på vakt». Vi ønsker at han skal komme til noen som kan være en del hjemme med han da han ikke liker å være alene hjemme. Noen timer går greit, men dette må brukes litt tid på i nytt hjem. På tur vil han helst bort å hilse på alle han møter. Alt i alt en veldig glad hund. Det er kun i enkelte settinger hvor man merker at usikkerheten og engstelsen for å bli slått dukker opp. Spesielt om man skal ta ifra han noe han har stjålet eller hever stemmen. Omplasseres ikke til noen i belastet miljø!

Spot søker et aktivt hjem. Han liker å være med på sykkelturer og lange turer i skog og mark. Han har mye energi og er ekstremt glad. Han logrer mye og gjerne med hele kroppen. :D

Send inn vårt skjema for adopsjon på Adopsjon av hund dersom du har et godt hjem å tilby Spot.