Toto

STERILISERT OG VENNLIG TISPE

Toto et ei sterilisert tispe på 2 år som ser seg etter en ny familie. Denne jenta kommer fra Romania og ble født i et shelter, noe som betyr at hun alltid har vært vandt til å bli håndtert av mennesker. Som valp har hun stått på betongengulv og fått dårlig kost. Da hun var 6 mnd kom hun til Norge og har siden bodd i flokk hos familien sin.

Dessverre fungerer Toto dårlig med de andre tispene i hjemmet og dette er noe som dessverre har eskalert. Dette er grunnen til at hun nå må flytte....

Ovenfor mennesker er hun veldig kosete og snill, og når hun har fått sitt kan hun gå å legge seg for å sove. 

Toto er vandt til å bo i landlige omgivelser og dette er noe vi ønsker hun skal fortsetter med. Hun ELSKER å ligge ute i hagen både sommer og vinter, derfor er det ønskelig at nytt hjem har en uteplass som hun kan benytte.

Da Toto kan bli veldig skremt av barn som løper, veiver med armer og bein og laget mye lyd, så er det ønskelig at hun kommer i et hjem med rolige barn over 10 år. Hun har aldri bodd med katt.

Toto har hatt noen helseutfordringer og har blandet annet vært operert i ei hofte. Hun vil ny få helsesjekk før hun flytter inn til ny eier.

Alt i alt er dette en helt fantastisk hund med et mildt og godt lynne. Hun må håndteres med en myk hånd og er veldig lærevillig.

Ta kontakt via vårt kontaktskjema ved interesse.