Vinnie

Vinnie er en sjarmerende herremann, Griffon Bruxellois, 9 år, registrert i NKK. Han er en noe forsiktig type, mye på grunn av dårlig syn. Han ser lys/skygger og bevegelser, men ikke mye mere enn som så. Det innebærer at mye kommer "brått" på han fordi han ikke ser det før i siste liten. Han er et skikkelig kosetroll og skal gjerne ligge i armkroken eller helt inntil. Han knytter seg veldig fort og sterkt til mennesket sitt - og da blir du det viktigste i verden for han. I fosterhjem bor han med tisper og katt - det går fint, men hvis han skal bo med hund i nytt hjem bør det være en voksen, rolig hund og ikke altfor svær. Katt er fortsatt i tilvenningsfase, men hvis de ikke løper rett foran snuten på han bryr han seg ikke veldig.

Vinnie liker ikke å bli forlatt. Han har vart alene med andre hunder i et par timer, og han roer seg etterhvert, men det vil bli noe piping, bjeffing og krafsing på døren når man drar. Dette bør fortsette å øves på - over tid og med tålmodighet - så han ikke blir helt avhengig av selskap. Han er ikke egnet å være alene hjemme en arbeidsdag. Derfor bør han bo med noen som er mestedels hjemmeværende.

Vinnie bjeffer lite - men vil varsle hvis det skjer noe extra spennende i oppgangen eller hvis han blir skikkelig gira opp. Unntaket er hvis han møter hunder på tur med for kort avstand. Da vil han prøve å få de vekk med bjeffing og hopping. Grunnet det dårlige synet hans oppdager han ikke hunder før de er (for han) ubehagelig nærme. Derfor er det vår jobb å passe på at han slipper "forsvare seg" og holde godt avstand til andre hunder - så han får lov å slappe av.

Vinnie er sprek, morsom, tullete og veldig kjærlig. Han trenger noen med tålmodighet, kjærlighet og noe erfaring med hund fra før. Han har fått helsesjekk og vaksine og er klar for å finne sin permanente hjem.

Hvis du mener at du er riktig person for Vinnie send inn skjema her : https://www.4everhome.no/adopsjon/