Ymer

Ymer er en Alaskan Husky på 9 år som har bodd med sin kullbror Odin hele livet. Da eier hadde en ulykke med hundene for 8 år siden så har ikke hundene blitt brukt. For å få litt avveksling fra hundegården har Odin og Ymer fått være med på noen bilturer innimellom.

Vi skulle så gjerne funnet et hjem til brødrene sammen, men vet at vi kanskje må skille dem da det er vanskelig nok å finne hjem til bare en av dem.... Ymer har aldri bodd inne før og er ikke sosialisert med andre mennesker, noe vi jobber med her hos oss. Til tross for dette er han allikevel nysgjerrig og glad bare han får hilse. En kjærlig og positiv hund som nok må trenes opp litt med tanke på å bygge muskelmasse og kondisjon. Tidligere har Ymer hatt en veldig stor hudinfeksjon over neseryggen og mangler derfor mye pels i ansiktet

Ymer har gjort store fremskritt etter han kom til oss. Fra å være veldig sky har han nå blitt veldig tøff og vil gjerne kose mest mulig. Han liker seg godt inne i butikklokalet sammen med oss hvor han kan få mye oppmerksomhet. Til tross for at han er ca 9 år er han veldig god fysisk form og virker absolutt ikke så gammel. Han er snill og bade og snill å klippe negler på. Det er viktig for den som overtar at de tar hensyn til at Ymer har bodd veldig isolert og kan syntes livet kan være litt skummelt. Han må ta ting i eget tempo. Virker ikke engstelig for å være alene hjemme men har kun vært alene sammen med andre hunder. Det er ønskelig med et hjem uten små barn da han kan være redd for bråe bevegelser. Ymer ønsker seg et helt eget hjem hvor han får all den oppmerksomheten han har manglet hele livet.

Dersom du kjenner noen som kan gi Ymer en trivelig og innholdsrik pensjonist tilværelse så ta kontakt med oss. Ymer vil bli vaksinert, få tannsjekk og helsesjekk før ny eier overtar.